Giv et gavekort

Glæd en person, du holder af, med et gavekort. Et gavekort, der vil give adgang til nye oplevelser og inspiration og mulighed for at få ny viden eller nye interesser og at træffe nye mennesker. Gavekortet kan bruges som helt eller delvis betaling til en af vores mange forelæsninger. Gavekortet vil gælde et år frem.

Gavekort kan gives til højtider, fødselsdage, som værts- og værtindegave eller blot fordi du syntes en eller anden fortjener en oplevelse – en person som enten er vant til at komme i Syddjurs Folkeuniversitetet eller som skal deltage for første gang.

Bestilling af gavekort
I tilmeldingsfelterne nedenfor skriver du dine personlige oplysninger samt navnet på modtageren. Betalingen foregår på samme måde som for en forelæsning.

Begynd herunder med at vælge beløb

Ønsker du at give et andet beløb, så kontakt Mona Thomassen ─ enten på mobil 6178 2697 eller send en mail til mt@syddjurs-folkeuniversitet.dk

  Vælg værdi (DKK):  

  Dit navn  *

  Adresse  *

  Postnr.  *

  By  *

  Din e-mail  *

  Modtagers navn
  (udstedes til)  *


   

  Efter bestillingen er sendt, overfører du beløbet til Syddjurs Folkeuniversitet. (Se under “Tilmelding” under “Arrangementer” for yderligere oplysninger om betaling).

  I feltet “Meddelelse til modtager” oplyser du holdnummer 1277.

  Når beløbet er modtaget, sender vi gavekortet til dig pr. post.

   
  Du er her: ForsideProgramGiv et gavekort

  info@syddjurs-folkeuniversitet.dk

  www.syddjurs-folkeuniversitet.dk