Tilmelding og betaling

Tilmelding
Gå ind på “Alle arrangementer”. Klik på navnet på det arrangement, du vil melde dig til. Alle oplysninger om arrangementet kommer frem, efterfulgt af tilmeldingsfelterne. Udfyld felterne. Tryk på “Send din tilmelding”. Gå evt. videre med tilmelding til andre arrangementer.

Kvittering
Når du har trykt på “Send din tilmelding” får du følgende besked: “Tak for din tilmelding”. Der er samtidig afsendt en reservationskvittering til din mailboks. Husk venligst, at betaling skal foregå umiddelbart efter tilmelding. Du er først endelig tilmeldt efter betaling. Du kan betale et samlet beløb for alle forelæsninger.

Betaling
Derefter kan du overføre det samlede beløb fra egen konto via netbank til Syddjurs Folkeuniversitets bankkonto i Danske Bank: 4920 4920860346.

På din bankoverførsel anfører du dit navn i feltet: “Tekst til modtager”.

I feltet “Meddelelse til modtager” anfører du de forskellige holdnumre samt beløb pr. hold. (Se nedenfor under Forelæsningsrækker).

Er du studerende og berettiget til SU, er der mulighed for 50% rabat på forelæsninger. Ved betaling skal du i “Meddelelse til modtager” oplyse uddannelsessted og årskortnummer.

Har du ikke netbank, kan du gå i banken og indbetale til ovenstående konto med oplysninger som ovenfor.

Du kan evt. gå på nærmeste bibliotek for at få hjælp til din tilmelding.

Forelæsningsrækker
Der er tilbud om at kunne vælge fra og til mellem emnerne i en forelæsningsrække. Husk ved tilmelding at oplyse dato(er), hvis du vælger enkelte forelæsninger.

OBS! Du vil ikke modtage en kvittering, når du har betalt. Syddjurs Folkeuniversitet kontrollerer dagligt vores bankkonto og registrerer alle indbetalinger. Du behøver derfor ikke at medtage en kopi af din bankoverførsel, når du kommer til arrangementet.

Vigtigt at tilmelde sig tidligt
Hjælp os ved at tilmelde dig i god tid, så vi kan sikre plads til alle og undgå evt. unødige aflysninger.

 

 

 

 
Du er her: ForsideAlle arrangementerTilmelding og betaling

info@syddjurs-folkeuniversitet.dk

www.syddjurs-folkeuniversitet.dk