Tilmelding og betaling

Tilmelding
Gå ind på “Alle arrangementer”. Klik på navnet på det arrangement, du vil melde dig til. Alle oplysninger om arrangementet kommer frem, efterfulgt af tilmeldingsfelterne. Disse felter udfyldes – også med specifikke datoer. Tryk på “Send din tilmelding”. Fortsæt evt. videre med næste tilmelding.

Kvittering
Når du har trykket på “Send din tilmelding” får du følgende besked: “Tak for din tilmelding”. Der er samtidig afsendt en kvittering for din reservation til din mailboks. Din tilmelding er først gyldig efter betaling. Du kan betale et samlet beløb for alle de forelæsninger, du har valgt. Betalingen foregår lige efter tilmelding.

Betaling
Derefter overfører du det samlede beløb fra egen konto via netbank til Syddjurs Folkeuniversitets bankkonto i Danske Bank: 4920 4920860346.

I feltet “Tekst til modtager” anfører du dit navn. I feltet “Meddelelse til modtager” anfører du de forskellige holdnumre samt beløb pr. hold. (Se nedenfor under Forelæsningsrækker). Har du ikke adgang til netbank: Henvend dig til din bankforbindelse og få hjælp til at få beløbet overført til ovenstående konto med oplysninger som ovenfor.

Du vil ikke – fra os – modtage en kvittering efter din betaling. Syddjurs Folkeuniversitet kontrollerer dagligt bankkonto og tilmeldinger. Du behøver ikke at medtage dokumentation, når du  kommer til forelæsninger. Et bestyrelsesmedlem er klar til at modtage dig ved indgangen og du oplyser blot dit navn.

Hvis du bruger et gavekort til betaling, skriv venligst ”Gavekort” samt gavekortets nummer i boksen under ”Enkeltdatoer” i tilmeldingsfeltet under arrangementet på hjemmesiden.

Er du studerende og berettiget til SU, er der mulighed for 50% rabat på forelæsninger. Ved betaling skal du i “Meddelelse til modtager” oplyse uddannelsessted og årskortnummer.

Forelæsningsrækker
Der er tilbud om at kunne vælge fra og til mellem emnerne i en forelæsningsrække. Husk ved tilmelding og betaling at oplyse dato(er), hvis du vælger enkelte forelæsninger. Vær opmærksom på, at der er forskellige priser alt efter om du vælger 1, 2 eller alle.

Vigtigt at tilmelde sig tidligt
Hjælp os ved at tilmelde dig i god tid, så vi undgår unødige aflysninger.

 

 

 

 
Du er her: ForsideAlle arrangementerTilmelding og betaling

info@syddjurs-folkeuniversitet.dk

www.syddjurs-folkeuniversitet.dk