Særlige forhold

Tilmelding til hold med begrænset deltagerantal
Ved tilmelding til hold med begrænset deltagerantal lukker tilmeldingssiden automatisk, når der ikke er plads til flere. Lukker et hold for tilmelding, kommer der en tekst frem, hvis der er mulighed at komme på en venteliste.

Forbehold
Syddjurs Folkeuniversitet forbeholder sig ret til ændring af underviser, lokale, dato og tidspunkt. Sådanne ændringer giver ikke ret til refusion af betalingen. Vi forbeholder os ligeledes ret til at aflyse, hvis der på et hold er for få tilmeldte. Aflysning sker 8 dage før den planlagte start. Herefter tilbagebetales det indbetale beløb. På enkelte arrangementer står anført seneste tilmeldingsfrist.

Afmelding
Hvis du fortryder, kan du få det indbetalte beløb refunderet fratrukket ekspeditionsgebyr på 120 kr. Afmelding skal ske senest 14 dage før holdstart. Tilmelding til rejser og ekskursioner er bindende og depositum refunderes ikke.

Studierabat
Der er mulighed for rabat til studerende, som er berettiget til SU. Er du / I interesseret, så hør om evt. mulighed for studierabat. Der er adgang til visse hold for halv pris, når der er plads.

 

 

 
Du er her: ForsideAlle arrangementerSærlige forhold

info@syddjurs-folkeuniversitet.dk

www.syddjurs-folkeuniversitet.dk