Særlige forhold

Tilmelding til hold med begrænset deltagerantal
Ved tilmelding til hold med begrænset deltagerantal lukker tilmeldingssiden automatisk, når der ikke er plads til flere deltagere. Lukker et hold for tilmelding, kommer der en tekst frem, hvis der er mulighed at komme på venteliste.

Forbehold
Syddjurs Folkeuniversitet forbeholder sig ret til ændring af underviser, lokale, dato og tidspunkt. Sådanne ændringer giver ikke ret til refusion af betalingen. Vi forbeholder os ligeledes ret til at aflyse, hvis der på et hold er for få tilmeldte. Du vil få det indbetalte beløb tilbagebetalt. Et sådant hold aflyses 8 dage før den planlagte start. På enkelte arrangementer står anført seneste tilmeldingsfrist.

Afmelding
Hvis du fortryder, kan du få det indbetalte beløb refunderet fratrukket ekspeditionsgebyr på 120 kr. Afmelding skal ske senest 14 dage før holdstart. Tilmelding til rejser og ekskursioner er bindende og depositum refunderes ikke.

Studierabat
Til vores forelæsninger er der mulighed for 50% rabat til studerende, som er berettiget til SU. Se under “Tilmelding og betaling”.

CORONA-SITUATIONEN
Der er ikke længere nogle restriktioner pga. corona-situationen der påvirker efterårssæsons forelæsninger. Hvis situationen skulle ændre sig på et senere tidspunkt vil vi selvfølgelig rette os efter myndighedernes retningslinjer. I givet fald vil vi altid opdatere hjemmesiden, udsende et nyhedsbrev og tage kontakt til dem, der er tilmeldt de enkelte forelæsninger.

 
Du er her: ForsideAlle arrangementerSærlige forhold

info@syddjurs-folkeuniversitet.dk

www.syddjurs-folkeuniversitet.dk