Særlige forhold

Tilmelding til hold med begrænset deltagerantal
Ved tilmelding til hold med begrænset deltagerantal lukker tilmeldingssiden automatisk, når der ikke er plads til flere deltagere. Lukker et hold for tilmelding, kommer der en tekst frem, hvis der er mulighed at komme på venteliste.

Forbehold
Syddjurs Folkeuniversitet forbeholder sig ret til ændring af underviser, lokale, dato og tidspunkt. Sådanne ændringer giver ikke ret til refusion af betalingen. Vi forbeholder os ligeledes ret til at aflyse, hvis der på et hold er for få tilmeldte. Du vil få det indbetalte beløb tilbagebetalt. Et sådant hold aflyses 8 dage før den planlagte start. På enkelte arrangementer står anført seneste tilmeldingsfrist.

Afmelding
Hvis du fortryder, kan du få det indbetalte beløb refunderet fratrukket ekspeditionsgebyr på 120 kr. Afmelding skal ske senest 14 dage før holdstart. Tilmelding til rejser og ekskursioner er bindende og depositum refunderes ikke.

Studierabat
Til vores forelæsninger er der mulighed for 50% rabat til studerende, som er berettiget til SU. Se under “Tilmelding og betaling”.


RETNINGSLINJER I FORBINDELSE MED COVID-19

Vi vil overholde de til enhver tid gældende restriktioner og påbud og følger Aarhus Folkeuniversitetets retningslinjer, hvor det er relevant for os.

Indtil videre regner vi med at efterårsprogrammet kan gennemføres på følgende betingelser (som har været gældende siden d. 18. maj). Hvis forholdene ændrer sig vil vi straks opdatere denne side.

Stolene vil blive sat op med passende afstand til hinanden og foredragsholderen. Det betyder, at antallet af deltagere må begrænses i forhold til tidligere sæsoner og at vi må lukke for tilmeldinger til arrangementer, når max. antallet er nået.

Desværre betyder det, at det ikke længere er muligt at møde op ved døren til et arrangement. Kun deltagere, der har tilmeldt sig og betalt, har adgang.

Som noget nyt i forhold til tidligere skal man vise et gyldigt coronapas for at kunne deltage. Et gyldigt coronapas er:
• Negativt testsvar – max 72 timer gammelt (print, på sundheds-app eller sundhed.dk)
• Svar på kviktest fra Falck – max 72 timer gammelt
• Vaccinebevis
• Positiv test for overstået Corona indenfor de seneste 14-180 dage

Når man ankommer og når man bevæger sig rundt indendørs i lokalerne skal man bruge mundbind. Når man har sat sig ned, kan mundbindet tages af.

Som sædvanligt vil der blive holdt en pause ca. midtvejs i alle forelæsninger, men der vil ikke være servering, hvor man kan samles omkring f.eks. et kaffebord. Tag gerne selv kaffe / vand efter behov med.

Der vil stå flasker med håndsprit flere steder i lokalerne og deltagere bedes bruge sprit på vej ind og ud af lokalerne.

Desuden gælder selvfølgelig de sædvanlige retningslinjer:
Bliv hjemme, hvis du har symptomer på sygdom
Host i ærmet
Hold 1 meters afstand til andre deltagere, når du bevæger dig rundt i lokalerne

 

 

 
Du er her: ForsideAlle arrangementerSærlige forhold

info@syddjurs-folkeuniversitet.dk

www.syddjurs-folkeuniversitet.dk