Særlige forhold

Tilmelding til hold med begrænset deltagerantal
Ved tilmelding til hold med begrænset deltagerantal lukker tilmeldingssiden automatisk, når der ikke er plads til flere deltagere. Lukker et hold for tilmelding, kommer der en tekst frem, hvis der er mulighed at komme på venteliste.

Forbehold
Syddjurs Folkeuniversitet forbeholder sig ret til ændring af underviser, lokale, dato og tidspunkt. Sådanne ændringer giver ikke ret til refusion af betalingen. Vi forbeholder os ligeledes ret til at aflyse, hvis der på et hold er for få tilmeldte. Du vil få det indbetalte beløb tilbagebetalt. Et sådant hold aflyses 8 dage før den planlagte start. På enkelte arrangementer står anført seneste tilmeldingsfrist.

Afmelding
Hvis du fortryder, kan du få det indbetalte beløb refunderet fratrukket ekspeditionsgebyr på 120 kr. Afmelding skal ske senest 14 dage før holdstart. Tilmelding til rejser og ekskursioner er bindende og depositum refunderes ikke.

Studierabat
Til vores forelæsninger er der mulighed for 50% rabat til studerende, som er berettiget til SU. Se under “Tilmelding og betaling”.


RETNINGSLINJER I FORBINDELSE MED COVID-19

Vi vil overholde de til enhver tid gældende restriktioner og påbud og følger Aarhus Folkeuniversitetets retningslinjer, hvor det er relevant for os.

De nuværende særlige restriktioner betyder, at ingen forelæsning vil kunne gennemføres. Vi håber at disse restriktioner ophæves efter påske og at alle arrangementer kan afholdes. I så fald vil nedenstående orientering igen bliver gældende:

Stolene vil blive sat op med passende afstand til hinanden og foredragsholderen. Det betyder, at antallet af deltagere desværre må begrænses i forhold til tidligere sæsoner og at vi må lukke for tilmeldinger til arrangementer, når max. antallet er nået.

Desværre betyder det, at det ikke længere er muligt at møde op ved døren til et arrangement. Kun deltagere, der har tilmeldt sig og betalt, har adgang.

Når man ankommer og når man bevæger sig rundt indendørs i lokalerne skal man bruge mundbind. Når man har sat sig ned, kan mundbindet tages af.

Som sædvanligt vil der blive holdt en pause ca. midtvejs i alle forelæsninger, men der vil ikke være servering, hvor man kan samles omkring f.eks. et kaffebord. Tag gerne selv kaffe / vand efter behov med.

Der vil stå flasker med håndsprit flere steder i lokalerne og deltagere bedes bruge sprit på vej ind og ud af lokalerne.

Desuden gælder selvfølgelig de sædvanlige retningslinjer:
Bliv hjemme, hvis du har symptomer på sygdom
Host i ærmet
Hold 1 meters afstand til andre deltagere, når du bevæger dig rundt i lokalerne

Disse retningslinjer er baserede på den nuværende situation men det er muligt at de ændres i løbet af sæsonen. Vi håber selvfølgeligt at alle arrangementerne kan gennemføres.

 

 
Du er her: ForsideAlle arrangementerSærlige forhold

info@syddjurs-folkeuniversitet.dk

www.syddjurs-folkeuniversitet.dk