TROR VI PÅ LIV I DET YDRE RUM? – UDSAT TIL EFTERÅRSSÆSONEN

29/11/2021

AKTIVITETSHUSET, FESTPLADSEN, Nørrealle 4, 8400 Ebeltoft

Dato: Mandag 29/11 (forelæsningen er flyttet fra 17/5)
Vi gør opmærksomme på, at dette arrangement strækker sig over 3½ time,
og at der vil være tre pauser med ca. 15 minutters varighed

Pris: 175 kr.
Kontaktpersoner: (ikke for tilmelding) Knud Thorgaard, tlf. 8634 1923, og Joy Klein, tlf. 8636 7160
Undervisere: Cand.mag. i religion og historie Katrine Rønne Nikolajsen og astronom Ole J. Knudsen

Myldrer det med liv i rummet, eller er vi enestående? Astronomerne regner med at finde spor af liv inden for de næste fem år – hvis det ellers eksisterer. Det vil have stor videnskabelig betydning at finde liv derude, men det har også konsekvenser at få afklaring på, om vi er alene eller ej.

I utallige af verdens religioner har man anbragt sin gud eller sine guder oppe på himlen eller ude i rummet. Er troen på intelligent liv i det ydre rum den nye religion? Hvor mange tror, og hvad tror de på? Er aliens i nedfaldne UFO’er i virkeligheden guderne, som er steget ned til Jorden? Og hvor går grænsen imellem religion og vanvid?

Denne aften tager hul på disse emner omkring det lidt provokerende spørgsmål: Tror vi på liv i det ydre rum?

Du er her: ForsideArrangementTROR VI PÅ LIV I DET YDRE RUM? – UDSAT TIL EFTERÅRSSÆSONEN