TRE FORELÆSNINGER OM KONCERTER I DJURS OG MOLS

12/05/2020

Aktivitetshuset, Festpladsen, Nørrealle 4, 8400 Ebeltoft

Datoer: 3 tirsdage 12/5, 2/6, 9/6   ─ Obs! Der er en ændring i datoerne ift. oplyst i I Djurs og Mols’ koncertprogram for 2018.
1 forelæsning:    100 kr.

Oplys holdnummer samt dato(er) ifm. tilmelding ved valg af enkelte forelæsninger
Kontaktpersoner:
(ikke for tilmelding) Birthe Damgård Nielsen, tlf. 2947 6833, og Knud Thorgaard, tlf. 8634 1923
Underviser:
Cand.mag. i musikvidenskab Arne Kjær

For 10. år i træk inviterer

Klassiske Koncerter – I Djurs og Mols

til en uge 24. – 31. juli med førsteklasses koncerter i lokalområdet.

Syddjurs Folkeuniversitet glad for at kunne tilbyde disse tre forelæsninger om nogle af de værker, der skal spilles. Forelæsningerne holdes af cand.mag. i musikvidenskab Arne Kjær, der er kendt fra de mange foredragsrækker om musik, som han har holdt for os.

Medio april måned oplyses, hvilke koncerter de enkelte forelæsninger vil handle om.

Hold derfor øje med vores hjemmeside, med I Djurs og Mols-hjemmeside og med lokalaviserne for at få oplysningerne om forelæsninger senere på foråret. Hvis du får vores nyhedsbrev, vil du ligeledes modtage detaljer om forelæsningerne.

Deltagelse i denne forelæsningsrække giver 10% rabat til koncerterne – dog undtagen koncerten på Molskroen.

Efter betaling af denne forelæsningsrække vil man modtage en kode, som så kan bruges i forbindelse med bestilling af billetter til Klassiske koncerter, som foregår fra 1. maj.

Du er her: ForsideArrangementTRE FORELÆSNINGER OM KONCERTER I DJURS OG MOLS