KUNST AFTEN – KUNSTMALEREN OTTO FRELLO

12/09/2022

AKTIVITETSHUSET, FESTPLADSEN, Nørrealle 4, 8400 Ebeltoft

Pris: 100 kr.
Kontaktpersoner: (ikke for tilmelding) Knud Thorgaard, tlf. 8634 1923, og Jette Hvidkjær, tlf. 2047 6346
Underviser: John V. Jensen, museumsinspektør, Vardemuseerne

Otto Frello: Københavnerbillede

“Jeg er optaget af publikum – det er malere ellers ikke, de er optaget af, hvad de selv føler. Det er jeg ikke. Jeg er optaget af, hvordan man kan få folk til at komme og kigge og helst også dagen efter.”

Ordene er Otto Frellos, og de understreger både en uortodoks maler og et skyhøjt ambitionsniveau, hvor det uforklarlige og gådefulde spiller en vigtig rolle, og det samme gør publikum. Gennem sine malerier kommer Otto Frello i dialog med publikum og inviterer beskueren til selv at bruge fantasien og fortælle billedets gåder. Interaktionen mellem maler, maleri og beskuer skaber ofte et betagende nærvær, der for mange er dybt fascinerende.

I foredraget hører vi om Otto Frello og får smagsprøver på hans eventyrlige univers.

Du er her: ForsideArrangementKUNST AFTEN – KUNSTMALEREN OTTO FRELLO