FUGLE OG FOLK – BESKYTTELSE OG BENYTTELSE – UDSAT TIL EFTERÅRSSÆSONEN

25/10/2021

AKTIVITETSHUSET, FESTPLADSEN, Nørrealle 4, 8400 Ebeltoft

Dato: Mandag 25/10 (UDSAT FRA FORÅRSSÆSONEN)
Pris: 100 kr.
Kontaktpersoner: (ikke for tilmelding) Joy Klein, tlf. 8636 7160, og Jette Hvidkær, tlf. 2047 6346
Underviser: Martin Iversen, bestyrelsesformand for Fugleværnsfonden

Gul hvipstjert

Fugle er noget for sig selv. Fugle er for alle. Fugle er overalt… mere eller mindre.

Mere – især på reservater og fristeder. Vi får præsenteret nogle af Fugleværnsfondens reservater, bl.a ved Stubbe Sø, og får indblik i forvaltning og formidling.

Mindre – især i det åbne land, hvor fuglelivet er hårdt trængt og trænger hårdt til beskyttelse.

Vi bevæger os fra den konkrete til den generelle fuglebeskyttelse… eller mangel på samme. Vi får fokus på benyttelsen af naturen og på oplevelserne med fuglene.

Tips og ideer til oplevelser bliver krydret med tankevækkende fuglefacts… ud over alle grænser.

En appetitvækker til oplevelser i vores natur.

Du er her: ForsideArrangementFUGLE OG FOLK – BESKYTTELSE OG BENYTTELSE – UDSAT TIL EFTERÅRSSÆSONEN