07/05/2018

Sognegården, Kirkegade 13, Ebeltoft

DET SELVBIOGRAFISKE I NY DANSK OG SKANDINAVISK LITTERATUR

Pris: 300 kr. med frokost og drikkevarer (holdnummer 1133)
Pris: 200 kr. uden frokost (holdnummer 1135)
Egen madpakke kan medbringes. Eller vi bestiller frokost.
Kontaktpersoner (ikke for tilmelding): Knud Thorgaard, tlf. 8634 19223, og Birthe Damgård Nielsen,
tlf. 2947 6833
Underviser: Stefan Kjerkegaard, lektor på Nordisk sprog og litteratur, Aarhus Universitet

Lone Hørslev

I sin forelæsning vil Stefan Kjerkegaard gennem en række teksteksempler og forfatterskaber fortælle mere om den tendens, der har været i nyere dansk og skandinavisk litteratur til at benytte selvbiografisk materiale i skønlitterære former.

Han vil blandt andet komme ind på tekster af Claus Beck-Nielsen (nu Madame Nielsen), Naja Marie Aidt, Knud Romer, Lone Hørslev, Karl Ove Knausgård, Vigdis Hjorth, Tomas Espedal, Josefine Klougart, Yahya Hassan, Asta Olivia Nordenhof m.fl.

Det vil også indgå i forelæsningen, at vi læser en tekst sammen som en mere dybtgående oplevelse.

07/05/2018

Sognegården, Kirkegade 13, Ebeltoft

DET SELVBIOGRAFISKE I NY DANSK OG SKANDINAVISK LITTERATUR

Pris: 300 kr. med frokost og drikkevarer (holdnummer 1133)
Pris: 200 kr. uden frokost (holdnummer 1135)
Egen madpakke kan medbringes. Eller vi bestiller frokost.
tlf. 2947 6833

Lone Hørslev

Du er her: ForsideEventDET SELVBIOGRAFISKE I NY DANSK OG SKANDINAVISK LITTERATUR